Wat klanten zeggen.

Hoe mooi is het om dat te doen wat je leuk vindt en er nog voor bedankt te worden ook?

Ik word er blij van in elk geval.

Sinds een paar weken sta ik op Social Deal om meer naamsbekendheid te krijgen. En dat lukt. Ik word benaderd vanuit Wijchen, Arnhem, Oss en Tiel maar ook vanuit Oosterhout. Om maar eens wat te noemen.

Dit zijn de recensies van de eerste bezoekers.

*Zeer vriendelijk ontvangen door Jolanda. Ik had een voetreflex massage en dat was heerlijk. Ben zelfs even weg gedoezeld . Even geen stress!

*Heb er ontzettend van genoten! gaf me ook veel rust in mijn hoofd. voelde me echt op mijn gemak. is voor herhaling vatbaar.

*Aardig en goed ontvangst, heerlijk tot rust gekomen en het heeft mij goed gedaan. Zeker een aanrader!

*Het was een heerlijke relaxte voetreflexmassage. Jolanda neemt echt de tijd voor je.

*Heerlijk relax en kundige ,warme handjes ?

En daar doe ik het voor.
Heb een heerlijke dag allemaal. Ik mag zo weer aan de slag.

Jolanda. Verder met voeten. VoetreflexPlustherapie

Verder met voeten. Thank you

1 reactie

    • Arjan van Lierop op 18 april 2019 om 21:05
    • Reageer

    Heel herkenbaar allemaal. Ik heb inmiddels vele sessies gehad en herken dus veel van het bovengenoemde terug.
    Ik heb al meer dan 20 jaar last van bindweefselontsteking waar ik vele behandelingen en zalfjes voor heb gehad door de reguliere zorg wat helaas geen verbetering gaf. Sinds korte tijd zijn de donkerrode plekken voor een groot deel genezen. Ik ben dan ook zeer benieuwd of het laatste beetje ook nog weg gaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.