Heeft voetreflexPlus effect op Diabetes Type 1?

Tot nu toe hoor ik dat er nog geen oplossing is voor mensen die Diabetes Type 1 hebben. Dat voetreflexPlus geen invloed heeft op Diabetes Type 1 en ook niet op de werking van de alvleesklier. Laat staan op de hoeveelheid insuline die iemand met Diabetes Type 1 moet toedienen om de glucosewaardes zo constant mogelijk te houden. In de praktijk krijg ik een ander beeld.

Collega’s en ik zien namelijk regelmatig dat mensen met Diabetes Type 1 tijdens of vlak na een voetreflexPlusbehandeling, een lagere glucosewaarde meten. De 1e bij wie ik dat zag was mijn vriend, die diabeet is sinds zijn 11e. In de 2 tot 3 dagen na een voetreflexPlusbehandeling heeft hij vaker wisselende waardes dan anders. Om te kunnen bekijken of dit bij meer mensen voorkomt, wil ik onderzoek doen. Een onderzoek dat niet belastend is en waarbij ik wil dat iedereen doet wat hij/zij gewend is om te doen. Behalve misschien nog wat vaker controleren en wat dingen te noteren.

Een internist van het JBZ is bereid hierover met mij mee te denken. Om te beginnen mag ik hem eind september bellen om te vragen wat op dat moment zijn visie is.

Dus: Heb jij Diabetes Type 1? Of ken jij iemand met Diabetes Type 1? Zou jij het fijn vinden om de hoeveelheid insuline die je dagelijks moet toedienen, te verminderen? Doe dan mee aan dit onderzoek. Het is niet belastend en ik kan niks beloven maar wat zou het mooi zijn als jij merkt dat voetreflexPlus positief bijdraagt aan jouw dagelijks leven.

Heb je interesse, neem dan contact op via het contactformulier op deze website. Ik zal je zo snel mogelijk meer informatie sturen. Kijk gerust verder op deze website als je meer wilt weten over mij https://www.verdermetvoeten.nl/over-mij-jolanda-van-asseldonk/ of over voetreflexPlus. Op mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/verdermetvoeten plaats ik regelmatig berichten. Aarzel niet me te benaderen als je vragen of opmerkingen hebt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.