Wat vind jij van jouw voeten?

Ik heb regelmatig klanten die zeggen dat ze lelijke voeten hebben; die zich verontschuldigen voor de stand van de tenen; voor hardnekkig eelt; voor de vorm van hun voeten.

Ze zijn dan meestal verbaasd als ik zeg dat ze hun voeten wel wat meer mogen waarderen. Tenslotte dragen ze je de hele dag. Daarnaast word jij, je hele lichaam, weerspiegeld in je voeten. Eelt dat steeds terugkeert op een bepaalde plek kan een teken zijn dat je jezelf ergens voor afschermt. Een bepaalde verdeling tussen boven- midden- en onderpool, zegt iets over de wijze waarop jij dingen opneemt, verwerkt en loslaat.

Ben dus aardig voor jezelf en gun jezelf regelmatig de tijd en rust voor een voetenbad. Laat je voeten, en daarmee je lijf, eens masseren. Draag schoenen die gelijk goed zitten als je ze past. En heb je regelmatig last van kramp in je voeten: gebruik dan magnesiumkristallen in je voetenbadje. Of rol elke avond een flesje lauwwarm water onder je voeten. Dat is net wat gemakkelijker dan een ronde tennisbal.

Wat vind jij van jouw voeten? Laat het me hieronder weten. Of mail me, als je dat liever doet.

waardeer je voeten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.