Tijd voor jou.

Wil jij ook meer tijd voor jou? Want hoe gaat het met jou nu? Heb je nergens last van? Ben je ziek geweest? Heb je daar nog last van? Vind je veel wat rondom Covid-19/corona gaande is maar onzin? Wat het ook is, je hebt in elk geval iets gemerkt van alle maatregelen die de afgelopen tijd zijn ingesteld.

Beperking of ruimte?

Heb je de maatregelen als een beperking ervaren? Of heb je juist gevoeld dat er ruimte kwam voor nieuwe ideeën nu veel dingen die je gewend was te doen niet meer konden? Misschien vond je het wel heerlijk dat je minder de auto en de file in hoefde. Of je werd gillend gek van de drukte in huis waardoor je nauwelijks toekwam aan wat je moest doen.

Gezondheid.

Veel mensen zijn juist de afgelopen periode bezig geweest met hun gezondheid. Ze beseffen nog meer dan anders wat een groot goed dat eigenlijk is. Zonder die gezondheid hebben veel van de maatregelen die ingesteld zijn, nauwelijks effect op je. Want als je ziek bent heb je er geen last van dat feesten worden uitgesteld; de horeca dicht is; de kappers gesloten blijven. Als je ziek bent zoek je vooral naar oplossingen. Als je bang bent ziek te worden, zoek je misschien naar dingen die je zelf kunt doen om die te voorkomen. Misschien heb je in dat kader iets aan deze tips

Juist als je ziek geweest bent de afgelopen tijd, besef je hoe fijn het is elkaar nabij te zijn; hoe heerlijk het is normaal te kunnen bewegen zonder klachten, in alle vrijheid.

Vrijheid…

De meningen lopen uiteen of we moeten zeuren over het gebrek aan vrijheid dat velen ervaren. Of juist niet als we dit gaan vergelijken met de situatie van 80-75 jaar geleden. Ieder beleeft iets op een eigen manier en die is vaak afhankelijk van alles wat je tot dan toe al hebt meegemaakt. Gelukkig hebben we de vrijheid om daarover met elkaar van gedachten te wisselen en zo dingen misschien in een iets ander perspectief te zien.

Mogelijkheden

De optimisten onder ons denken veelal in kansen en mogelijkheden in plaats van in belemmeringen. De versoepeling van de maatregelen die maandag 11 mei ingaat, biedt in elk geval een aantal mensen meer mogelijkheden dan hiervoor. Mocht je de afgelopen tijd bedacht hebben dat je wat meer aan je gezondheid wilt gaan doen; dat je wilt achterhalen waar bepaalde klachten vandaan komen of juist wilt gaan werken aan het voorkomen van klachten: je bent van harte welkom (terug). Mijn praktijk opent de deuren weer met ingang van maandag 11 mei. Ik ben nog in afwachting van de richtlijnen van de beroepsverenigingen. Een afspraak kunnen we gewoon vast maken. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, een ontspannen voetmassage of een klachtgerichte behandeling. Wil je eerst meer lezen? Kijk dan eens hier.

Na-corona-tijd…

Het is nog veel te vroeg om het over ‘na-corona-tijd’ te hebben. De samenleving wordt voorlopig, en wellicht nooit meer, zoals we die tot voor kort gewend waren. Het is wel tijd om te werken aan je weerstand; aan het verwerken van emoties die je belemmeren in je dagelijks leven; voor het aanpakken van fysieke kwaaltjes. Als je corona gehad hebt, is het voor jou tijd om aan jouw ‘na-corona-tijd’ te werken. Ik heb onlangs een online workshop gevolgd over hoe ik je daar het beste mee kan ondersteunen en heb praktische tips die je zelf kunt toepassen tussen behandelingen door.

Tijd voor jou!

Laat hier je gegevens achter, dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op voor het maken van een afspraak. Tot binnenkort!

tijd voor jouw gezondheid

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.