Lage rugpijn snel verminderd

Vanochtend was ik in een zorgcentrum voor behandeling van een cliënt. Een van de verzorgsters vroeg me of ik ook manueel therapeut ben. Ze bleek last te hebben van haar rug. Ik heb de kans aangegrepen om weer een keer de mooie behandelvorm Neuroreflexologie op de voet toe te passen. Er was helaas (natuurlijk…) geen tijd om de bijbehorende massage toe te passen om de greep te laten integreren. Ze was tenslotte aan het werk. 
Toch zei ze meteen erna minder last van haar rug te hebben. En ze merkte op dat ze na mijn behandeling weer kon bukken om haar schoen te pakken en aan te doen. Mijn dag was weer goed. ??

Fijne dag. Jolanda. 
Verder met voeten. VoetreflexPlusTherapie.
Herpen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.